суботу, 28 жовтня 2017 р.

Міні-Амстердам під Києвом

             Міні-Амстердам під Києвом
        Якщо у вас є бажання відчути європейське життя не виїжджаючи за кордон, то можна відвідати цікаве місце "Мануфактура" .
«Мануфактура» – перший в Україні торговий комплекс у форматі аутлет-містечка, виконаний у стилі північно-європейських старовинних міст. Це чудове місце для відпочинку з родиною та друзями, яке розташоване за 27 км від Києва у селі Ходосівка.
   За своєю архітектурою «Мануфактура» нагадує центр старовинного Амстердаму, Цюріху чи Копенгаген. Чудові вулички з типовими фасадами голландських будиночків, ліхтарі, декоративні місточки, фонтани, квіти – все це передає неповторний шарм старої доброї Європи
   «Мануфактура» – це рай для шопоголіків. В одному місці зібрані кращі європейські бренди. В торговому центрі кожен може знайти щось для себе. Велика кількість бутиків і магазинів завжди пропонують знижки, чим і завоювали любов відвідувачів.
    На території аутлет-містечка є безліч закладів: ресторани, кафе та кондитерські, боулінг-клуб, кінотеатр «Баттерфляй». Для дітей є ігровий майданчик, центр розвитку «Дитяча світлиця» та дитячий розважальний центр «Дакленд». У святкові та  вихідні дні завжди проводяться цікаві розважальні заходи, фестивалі, виставки.



     Аутлет-містечка з'явились понад століття тому у США та Європі як локальні магазинчики біля текстильних фабрик, а згодом розрослись до формату великого заміського торгового молла зі всілякими послугами, розвагами і низькими цінами.

      Отож, якщо хочете на справжній відпочинок – відвідайте Міні-Амстердам під Києвом.

Немає коментарів:

Дописати коментар